På jakt efter utomhusbelysning, en riktig skruttdag

I dag fick allt fel. Först strömavbrott så vi valde att skjuta upp allt från kaffebryggning till tvättning, men efter en timme eller så så kom strömmen åter. Sen skulle jag sätta på min löstagbara dragkrok på bilen men den gick bara inte på. Jag körde en klassiker, gick iväg och gjorde nåt annat, och vips när jag kom tillbaka gick den på. Kom på att jag glömt tanka, så först blev det macken. Dumsnål som jag är skulle jag prompt till en Ingomack, så det blev en mils omväg på väg till köpcentret. Där var det nåt kändisbesök så det vart helt tjockt med folk och köer som var i vägen. Men nu fick jag snabbt tag i många av grejerna jag var ute efter. Nya altanstolar och dynor, utomhusbelysning till trädgården så vi kan lysa upp lite mörka kvällar, tre stora krukväxter till vardagsrummet och hallen, krukor till dessa, nya lakan och sist men inte minst mer talgbollar till trädgårdsbesökarna. Sen bar det hemåt med lånad släpkärra och nytt strömavbrott (varje gång vi ska äta och dricka kaffe, verkar det som), en grinig bror som hade tusen frågor och en sås som brände vid när väl strömmen var tillbaka. Hoppas i morgon blir bättre.

Kommentera